Így tudsz rendelni

Itt minden információt megtalálsz a rendelés menetéről és a szállítási, fizetési módokról.

    A kiszállítás ideje:

raktáronHogyha a kiválasztott kávéfőző vagy egyéb termék adatlapján egy zöld négyzetet látsz mint amilyen a jobb oldalon van, akkor abból van a raktárunkban, így a 12 óráig leadott rendelésedet még azon a napon át tudjuk adni a kiválasztott futárszolgálatnak. Ebben az esetben a GLS 1-2 munkanap alatt a megadott címre viszi a küldeményt. A GLS-től e-mail értesítést fogsz kapni, ha a csomagod úton van.

Abban az esetben, hogyha a kiválasztott termék mellett látsz egy sárga és barna alapon lévő X jelölést, akkor a kiválasztott termék éppen nincsen a raktárunkban és a rendelésed után emailben küldünk részleteket a csomagod állapotáról.

nincs raktáronSzóval ne ijedj meg, ha az itt, jobb oldalon látható figyelmeztetést látod, ez csupán annyit jelent, hogy a csomagodat legeslegkésőbb 1-6 hét múlva tudod átvenni! Fontosnak tartjuk, hogy a lehető leggyorsabban megkapd Te is a küldeményedet, ezért ígérem, nagyon sietünk a csomagod összeállításával!

A terméklistákban is láthatod a termékek rendelkezésre állását. A zöld pipa jelöli, hogy van a készletünkön, a sárga X pedig azt, hogy jelenleg nem áll belőle a polcunkon.


    A rendelés menete:

A Kotty.hu-t igyekeztünk egyszerűbbé tenni a többi webáruháznál, emiatt például nincsen szükség regisztrációs folyamatokra sem. Csak a kosárba kell tenned a szükséges termékeket, a kosár oldalon be kell írnod a számlázási (és ha eltérő, akkor a szállítási) címedet, és már csak le kell adnod a rendelést.

Ezt követően e-mail üzenetekben értesítünk a rendelésed állapotáról:

Új rendelés - amikor a rendelést leadod, ez lesz az állapota, míg fel nem dolgozzuk.

Beszerzés alatt - ezt az üzenetet akkor kapod, ha a megrendelt kávéfőzők egyike nincsen a raktárunkban.

Csomagolás alatt - ezt az állapotot akkor látod, ha a rendelt termékek már voltak a raktárunkban, vagy megérkeztek Olaszországból. A csomagodat összerakjuk, és elküldjük Neked az általad megjelölt módon. Fontos, hogy ez az állapot nem változik, ha banki átutalásos fizetési módot választottál, de még nem rendezted az utalást.

Befejezett - ilyenkor a csomagot átadtuk a választott futárszolgálatnak, és az új kávéfőződ útban van feléd.

Visszamondott / Törölt - amikor a rendelésedet lemondod, vagy a futár visszahozza, mert nem vetted át valamiért, akkor ezt az állapotot látod a rendelésed mellett.

    Szállítási, fizetési lehetőségek:

Jelenleg a következő módokon tudod átvenni az új kávéfőződet, melyek közül a szállítási és számlázási adataid megadása mellett tudsz választani. A táblázatban megadott szállítási árak belföldi, magyarországi szállításra vonatkoznak. Külföldre való szállítási árakról érdeklődjön rendelés előtt e-mailben az info[kukac]kotty.hu címen.

 GLS futárszolgálat - A csomagot alaposan becsomagolva átadjuk a GLS futárszolgálatnak, aki általában már a következő munkanapon a megadott címre viszi a küldeményt. Lehetőséged van az utánvétes fizetési módot választani, ilyenkor a csomag árát a futár fogja elkérni készpénzben kiszállításkor, de választhatod az olcsóbb, banki átutalás, bankkártyás, vagy PayPal fizetést. Átutalásos fizetéskor a csomagot a végösszeg beérkezése után adjuk át a futárnak. Lehetőség van a futárnál bankkártyás fizetésre is, ugyanúgy válaszd ki az utánvétel fizetési módot, és majd a csomagfeladáskor kapott email alapján érdeklődj a GLS ügyfélszolgálatán. GLS csomagpontra is kérhető a kézbesítés. Megrendeléskor kérjük megadni a csomagpont pontos címét.

Személyes átvétel Sopronban - Lehetőséged van az új kávéfőződ személyes átvételére partnerünknél. Kiszolgálni kizárólag a webáruházban leadott rendelés után tudunk, a pontos címet és az átvétel időpontját a "Befejezett" állapotmódosítás értesítő e-mailünkben is elküldjük.  Ebben az esetben készpénzzel, banki átutalással és bankkártyával is tudsz fizetni.

Átvevőpont címe: Akkuk.hu Kft 9400 Sopron Ágfalvi út 29.  - a focipálya mellett, virág bolt mögött

PayPal fizetés - Bármelyik szállítási módot választod, lehetőséged van a PayPal rendszeren keresztül is fizetni!

Bankkártyás fizetés - Ezen fizetési módról ide és ide kattintva kaphatsz bővebb információkat!

 

    A szállítás ára:
Fizetési módSzállítási költségek
24.999 Ft.-ig
Szállítási költségek
25.000 Ft.-tól
Előre fizetés (átutalás) - GLS 1990 Ft 0 Ft
Bankkártya - GLS 1990 Ft 0 Ft
Paypal - GLS 1990 Ft 0 Ft
Előre fizetés (átutalás), bankkártya, Pay-pal - MPL 4990 Ft 0 Ft
Utánvétel - GLS 2290 Ft 0 Ft
GLS csomagpont 1590 Ft 0 Ft
Előre fizetés (átutalás), bankkártya, Pay-pal - MPL postapont, automata 3990 Ft 0 Ft
Személyes átvétel Sopronban (készpénz, bankkártya) 0 Ft 0 Ft